WAAROM kiezen voor ZONNEPANELEN?

Overstappen op zonne-energie in plaats van energie winnen uit fossiele brandstoffen is één van de eenvoudigste stappen die we kunnen nemen om duurzamer te leven en een bijdrage te leveren aan het behoud van onze planeet. Bovendien ontziet u niet alleen het milieu, met zonnepanelen bespaart u ook op uw eigen maandelijkse energiekosten. Hoe mooi is het om tegelijkertijd milieubewust bezig te zijn en kosten te kunnen besparen?

VOORDELEN ZONNEPANELEN

  • De maandelijkse energielasten worden per direct verlaagd
  • U draagt bij aan een milieubewuste samenleving
  • De investering die gepaard gaat met het aanschaffen van zonnepanelen wordt altijd terugverdiend
  • U ontwikkelt onafhankelijkheid van energieleveranciers: stijgende energieprijzen beïnvloeden uw energiekosten niet of nauwelijks
  • De waarde van uw woning stijgt aanzienlijk

Een hoog rendement

Onze zonnepanelen hebben een rendement van minimaal 16%, gebaseerd op een zoninstraling van 1000 watt per vierkante meter. De capaciteit verschilt per zonnepaneel. Zo hebben wij in ons assortiment bijvoorbeeld polykristallijne (blauwe) en monokristallijne (zwarte) zonnepanelen. De polykristallijne zonnepanelen hebben een capaciteit van 275 Wp en de monokristallijne een capaciteit van 300 Wp.

Phono solar: "Top Performer"

Wij willen onze klanten enkel de hoogste kwaliteit bieden. Om de kwaliteit en de prestaties van verschillende zonnepanelenfabrikanten te beoordelen, onderzocht DNV GL de prestaties van negentien merken in de 2016 Solar PV Module Reliability Scorecard. Slechts twee (Phono Solar en Kyocera) van de negentien merken werden uitgeroepen tot "top performer" in iedere test van het onderzoek.

dnv gl logo

Registered solar Specialist

Geotherm is geregistreerd Solar-Specialist. Onze Solar-Specialist heeft een opleiding gevolgd gericht op het kunnen geven van een goed onderbouwd advies en het leveren van de best renderende zonne-energie systemen.

Zonnepanelen plat dak

Hoe worden zonnepanelen gemaakt?

Zie hier hoe onze fabrikant Phono Solar de panelen vervaardigd.

Producten

Storingen of problemen?

Wanneer er een storing of een ander service-verzoek is, kunt u bellen met 033 299 7680 of mailen naar storing@geotherm.nl


Onze klanten