Skip to main content

Montagesets

Kwalitatief hoogwaardige materialen.

Montagesets van kwalitatief hoogwaardige materialen verhogen de snelheid en het gemak van het monteren van de zonnepanelen. Voor verschillende typen daken werken wij met verschillende montagesystemen, afhankelijk van de gewenste hellingshoek en dakoriëntatie.

Geotherm werkt met drie verschillende montagesystemen: Clickfit, Flatfix Fusion en Easy Roof Evolution.

Waarom Geotherm?

  • Hoog rendement, snel terugverdiend
  • Vakkundige installatie
  • DNV GL ‘Top Performer’ zonnepanelen
  • Geregistreerd Solar Specialist

Montagesets

Clickfit

Clickfit is een Nederlands fabrikaat voor montagesystemen voor zonnepanelen. Het is het meest gebruikte systeem op de Nederlandse markt. Het kenmerkt zich door hoogwaardige materialen, licht van gewicht, welke aangebracht worden zonder boringen. Zo is de kans op lekkage minimaal. De montage is heel eenvoudig en snel zodat dit voor een scherpe prijs gedaan kan worden.

Download brochure
Flatfix Fusion

Bij Flatfix Fusion draait alles om gewicht en gemak. Weinig gewicht en groot gemak welteverstaan. Door Geotherm wordt een legplan gemaakt met daarin een berekening van de dakbelasting. Daaruit volgt een ontwerp waar bij flat-fix de ballast moet komen. Onze gekwalificeerde monteurs liggen montagesets volgens tekening op zijn plaats en liggen de zonnepanelen hierop. Allemaal duurzame materialen met een lange levensduur.

Download brochure
Easy Roof Evolution

Wil je het dak vervangen en wil je geen dakpannen meer? Met Easy roof evolution behoort dit tot de mogelijkheden. Volledig verwerkt in het dak komen uw zonnepanelen te liggen. Of het nu een nieuwbouw huis is of een bestaand dak. Voor elk probleem heeft Geotherm de oplossing.

Download brochure
ValkPro+

De solar montagesystemen van Van der Valk Solar Systems voor platte daken zijn ontwikkeld met alle aandacht voor dak- en windbelasting en voldoen daarmee aan de hoogste veiligheidseisen.

Download brochure

De referenties waar we trots op zijn.

Filter

De Melkfabriek

18 augustus 2022

Westend fase-1

17 december 2020

Woonwijk Berckelbosch

3 december 2020

Hapam

30 september 2020

Ranzijn

9 september 2020
Bekijk alle projecten

Storingen of problemen? Waar kunnen we je mee helpen?

Bel ons

Ma t/m vr van 9:00 – 17:00 bereikbaar.

Mail ons

Binnen 1 werkdag antwoord.

Bekijk ook