Skip to main content

Servicemonteur Zonnepanelen

Bunschoten, 32 - 40 uur per week

Laat jij je omscholen?

Ben jij toe aan een uitdaging? Sluit je dan aan bij het serviceteam van Geotherm Klimaattechniek! We zijn op zoek naar een servicemonteur zonnepanelen. Jij neemt enige kennis van elektra mee, en wij leren jou alle ins en outs van zonnepanelen. Zo krijg jij de kans om je technische vaardigheden verder te ontwikkelen en door te groeien binnen ons bedrijf.

Wat ga je doen?

Als Servicemonteur Zonnepanelen ben je verantwoordelijk voor periodiek en incidenteel onderhoud van zonnepanelen en complete PV-systemen op woningen, gebouwen en bedrijfspanden. Soms werk je gewoon bij iemand thuis, soms voor een hele wijk of op het dak van een bedrijfspand. Je komt elke dag weer op een andere plek en spreekt door de dag heen veel klanten.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

’s Ochtends meld jij je op kantoor bij Geotherm. Vandaag moet er een storing worden verholpen bij een particuliere klant in de buurt.  Je rijdt naar de locatie, zoekt uit wat het probleem is en rijdt pas weer weg als de zonnepanelen weer op en top werken. S’ middags ga je naar een grote onderhoudsklus bij een bedrijfspand. Samen met een collega verzamel je alle materialen en rijden jullie naar de klant. Jullie controleren alle panelen en zorgen dat ze weer in bedrijf worden gesteld.

Wat zoeken wij?

Ambitie en motivatie om de beste servicemonteur te worden van Nederland is het belangrijkst. In de eerste maanden word je 1 op 1 begeleid om bekend te raken met de fijne kneepjes van ons vak. Daarnaast zijn er een aantal aanvullende vereisten:

 • Elektrotechnische achtergrond is een pré, maar niet noodzakelijk
 • Sterk gevoel voor verantwoordelijkheid
 • Een zelfstandige manier van werken
 • Goede communicatieve vaardigheden
Direct solliciteren

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een nieuwe uitdaging bij één van de pioniers in de duurzame energievoorziening. Het bedrijf is centraal gelegen in Bunschoten-Spakenburg en je gaat aan de slag in een gezellig, jong team. Daarnaast kun je het volgende verwachten:

 • Een goed salaris
 • 38 vakantiedagen op basis van een 40-urige werkweek
 • Bedrijfsfitness
 • Voordelige pensioenregeling
 • Veel vrijheid in hoe jij het werk organiseert
 • Goede doorgroeimogelijkheden
 • Actieve personeelsvereniging met gezellige uitstapjes en festiviteiten
 • Heel veel mooie uitzichten;)

Onze sollicitatieprocedure

Solliciteren
Kennismaken
Voorstel
In dienst

Nadat je het online sollicitatieformulier hebt ingevuld en verstuurd, zullen we je sollicitatie beoordelen en bespreken met de betrokken afdeling. Zien we een match, dan nodigen we je graag uit voor een eerste kennismaking. Na een positief gesprek bespreken we het vervolg van de procedure en volgt het contractvoorstel. Ga je hiermee akkoord, dan heten we je van harte welkom aan boord.

Meer weten?

career@heinenhopman.com
033 299 2500

Solliciteer op deze vacature
  Bij het versturen van dit formulier gaat u akkoord met de privacy voorwaarden.