Geotherm Energy Systems. Het duurzame alternatief.

Berckelbosch

Aan de rand van het Eindhovense stadscentrum ligt hét nieuwe tuindorp Berckelbosch. De architectonisch hoogwaardige koopwoningen in jaren dertig stijl zijn gasloos gebouwd en staan in volwassen groen.

Ballast Nedam Development ontwikkelde de nieuwe stadswijk. Je woont er met het comfort van de 21e eeuw, terwijl de architectuur subtiel verwijst naar de jaren 30.

Onze oplossing

In opdracht van Ballast Nedam heeft Geotherm Energy Systems 71 woningen voorzien van totaal 1057 Zonnepanelen.
In de eerste fase van het project zijn 34 huurwoningen voorzien van in totaal 578 stuks zonnepanelen. Dit is een geïnstalleerd vermogen van 176,2 MegaWattpiek. Dit is goed voor een geschat jaarlijkse opbrengst van 147.500 KWh.

In de tweede fase van het project zijn 37 koopwoningen voorzien van in totaal 479 stuks zonnepanelen. Dit is een geïnstalleerd vermogen van 146,1 MegaWattpiek. Dit is goed voor een geschat jaarlijkse opbrengst van 121.585 KWh.

De (toekomstig) woningeigenaren konden individueel beslissen of er extra PV panelen op hun dak geplaatst moesten worden. Ondanks de grote variatie in hun wensen, wist Geotherm met een nauwkeurige werkwijze mismatches te voorkomen en liggen er nu op ieder dak het juiste aantal zonnepanelen. De monteurs van Geotherm hebben ontzettend hard gewerkt om alle zonnepanelen in een zeer kort tijdsbestek te installeren volgens de geldende normen.

Duurzame energievoorziening nodig?

Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden

Wij bieden u een vast aanspreekpunt en sluiten onze werkwijze volledig aan op die van u.

Gerard HoolwerfProjectleider