Skip to main content

Wij zijn Geotherm. Expert in duurzame energievoorziening.

Hoe wij u kunnen helpen

EPC, Energielabels, BENG, NTA 8800…

Het werk van professionals in de nieuwbouw wordt dankzij verschillende duurzaamheidseisen steeds uitdagender. Architecten, aannemers, installateurs en projectontwikkelaars krijgen er allemaal mee te maken. Vanaf 1 januari 2021 moet alle nieuwbouw – zowel woningbouw als utiliteitsbouw – voldoen aan de eisen voor Bijna Energieneutrale Gebouwen (BENG). Dat betekent bouwen zonder gasaansluiting en het maximaal benutten van hernieuwbare energie. Ook voor bestaande bouw zijn de eisen aangescherpt. Zo moeten kantoorgebouwen per 1 januari 2023 minimaal Energielabel C hebben. Voldoet een kantoorgebouw hier niet aan? Dan mag het per 1 januari 2023 niet meer als kantoor gebruikt worden.

Geotherm Energy Systems heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de duurzame energiebranche. Wij kunnen voor ieder project de juiste duurzame energieoplossing adviseren en installeren.

Neem contact op

Certificering

  • VCA
  • BRL 11000
  • BRL 6000
  • ISO 9001
  • Solar-Specialist

Bodemenergie & Zonne-energie

Met bodemenergiesystemen en zonne-installaties helpen wij u te voldoen aan de gestelde duurzaamheidseisen. We leveren zowel open als gelsloten bronsystemen, maar ook complete energiecentrales inclusief warmtepompinstallatie. Ook voor advies omtrent vergunningen, subsidies en financiering van duurzamen energievoorziening kunt u op ons rekenen.

De referenties waar we trots op zijn.

Filter

De Melkfabriek

18 augustus 2022

Westend fase-1

17 december 2020

Woonwijk Berckelbosch

3 december 2020

Hapam

30 september 2020
Bekijk alle referenties

Gasloze energievoorziening nodig voor uw project?

Wij helpen u te voldoen aan de gestelde duurzaamheidseisen