WAAROM ZONNEPANELEN?

Overstappen op zonne-energie in plaats van energie winnen uit fossiele brandstoffen is één van de eenvoudigste stappen die we kunnen nemen om duurzamer te leven en een bijdrage te leveren aan het behoud van onze planeet. Bovendien ontziet u niet alleen het milieu, met zonnepanelen bespaart u ook op uw eigen maandelijkse energiekosten. Hoe mooi is het om tegelijkertijd milieubewust bezig te zijn en kosten te kunnen besparen?

VOORDELEN ZONNEPANELEN

Zonnepanelen aanschaffen brengt tal van voordelen met zich mee. De maandelijkse energielasten worden per direct verlaagd en u draagt bij aan een milieubewuste samenleving. De investering die gepaard gaat met het aanschaffen van zonnepanelen wordt altijd terugverdiend. Bovendien ontwikkelt u onafhankelijkheid van energieleveranciers en beïnvloeden stijgende energieprijzen uw energiekosten niet of nauwelijks. Een ander voordeel van zonnepanelen op uw dak is dat de waarde van uw woning aanzienlijk stijgt.

RENDEMENT ZONNEPANELEN

Onze zonnepanelen hebben een rendement van minimaal 16%, gebaseerd op een zoninstraling van 1000 watt per vierkante meter. De capaciteit verschilt per zonnepaneel. Zo hebben wij in ons assortiment bijvoorbeeld polykristallijne (blauwe) en monokristallijne (zwarte) zonnepanelen. De polykristallijne zonnepanelen hebben een capaciteit van 265 Wattpiek en de monokristallijne een capaciteit van 270 Wattpiek.

ZONNEPANELEN ZAKELIJK OF PRIVÉ?

Zonnepanelen zijn zowel zakelijk als privé voordelig aan te schaffen dankzij subsidies en fiscale voordelen. Zo kunnen particulieren 21% van de totale investering (zowel materiaal als installatiekosten) terugvorderen. Voor zakelijke gebruikers zijn er meerdere subsidieregelingen, zoals de Energie-Investeringsaftrek en de Kleinschaligheidsaftrek. Kijk op zonnepanelen zakelijk voor meer informatie over de subsidieregelingen voor zakelijke gebruikers. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen!


Contact

Registered solar Specialist

Geotherm is geregistreerd Solar-Specialist. Onze Solar-Specialist heeft een opleiding gevolgd gericht op het kunnen geven van een goed onderbouwd advies en het leveren van de best renderende zonne-energie systemen. Bekijk hier meer informatie over deze opleiding.

Zonnepanelen plat dak

Hoe worden zonnepanelen gemaakt?

Zie hier hoe onze fabrikant Phono Solar de panelen vervaardigd.

Producten

Storingen of problemen?

Wanneer er een storing of een ander service-verzoek is, kunt u bellen met 033 247 0030 of mailen naar storing@geotherm.nl


Onze klanten